11 juli 2019

Sinds de oprichting van Het Flevolands Archief is een spannende tijd aangebroken. We kunnen allerlei mooie, nieuwe projecten aangaan en op innovatieve wijze met archief en publiek gaan werken. Wij werken hierbij graag samen met vrijwilligers. Dit biedt vrijwilligers een nuttige tijdsbesteding, sociale contacten en een mogelijkheid tot het ontwikkelen van eigen kwaliteiten en talenten. Vrijwilligers ontmoeten elkaar, profiteren van elkaars kennis en werken samen aan projecten binnen het archief.

Functie: assistent binnen het project ‘ompakken fotocollectie’ op Het Flevolands Archief

Doel functie: aangeleverde fotocollectie op de juiste manier nummeren en ompakken

Werkzaamheden:  het verplaatsen, ompakken, nummeren en registreren van de fotocollectie in het depot van het archief. De vrijwilliger moet fysiek in staat zijn de fotocollectie te verplaatsen (ophalen en terugbrengen met behulp van een kar). Daarnaast moet je nauwkeurig kunnen werken en vinden we het fijn als je het leuk vindt om je te verdiepen in de geschiedenis van Flevoland.

Werktijden: weekdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. In onderling overleg hele of halve dagen, van 4-16 uur per week op basis van beschikbaarheid. Werkzaamheden kunnen worden uitgebreid/aangepast op basis van het niveau van de vrijwilliger

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

vrijwilligersbegeleider W. Rama per telefoon: 06 28349972 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.