03 maart 2022

Per woensdag 26 mei is de studiezaal op afspraak te bezoeken. Om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn, is de studiezaal tijdelijk langer geopend. De nieuwe openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wij kunnen dan per dagdeel 1 bezoeker ontvangen. Een afspraak kan tot 2 dagen van te voren gemaakt worden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw mail wordt gelezen tijdens de openingstijden van de studiezaal. Tot uiterlijk donderdag 16.00 uur kunnen wij aanvragen voor de dinsdag en woensdag inplannen.

Wij nemen alle maatregelen om er voor te zorgen dat u ons archief veilig kunt bezoeken en vragen u ook om daar rekening mee te houden. Denkt u er aan om binnen een mondkapje te dragen. Wanneer u aan tafel onderzoek doet, kunt u uw mondkapje afdoen.

Een gezondheidscheck is verplicht.

Kijk voorafgaand aan uw bezoek op de website of er geen veranderingen in de dienstverlening zijn. Blijf onze website en sociale mediakanalen in de gaten houden voor het laatste nieuws over deze situatie.