Uw zoekacties: Rotary Dronten
Zoek in deze inventaris
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Inleiding
De Rotary International is een internationale organisatie die wordt gevormd door lokale Rotary clubs. De organisatie omschrijft haar doel als het samenbrengen van beroepsleiders en leiders uit de zakenwereld om humanitaire diensten te verlenen. Ook zet men zich in om hoge ethische standaarden in alle beroepen te bevorderen en te helpen bij het opbouwen van goodwill en vrede in de wereld.
Het motto van Rotary is "Service above Self", waarmee wordt bedoeld: je eigenbelang ondergeschikt maken aan dat van de maatschappij.
De Rotary Dronten werd opgericht in 1966. In mei 1986 werd de charter uitgereikt. De club heeft een vriendschapsband met de Duitse Rotaryclub Bremervorde-Zeven.
Het archief beslaat de periode tussen 1983 en 1994. Het is archief is verkregen na een schenking op 31 januari 2006. Het archief omvatte vóór bewerking 0,125 m. (1 archiefdoos nr. 186). Het archief is ontdaan van duplicaten, paperclips, nietjes en plakband en verpakt in zuurvrije omslagen en heeft een omvang van 0,25 m. (1 archiefdoos nr. 171). Het archief is geheel openbaar.
Kenmerken
Datering:
1983-1994
Auteur:
Kutschruiter-Loman, L.
Gevonden archiefstukken
Uw zoekterm komt voor in de titel en/of de kenmerken van deze archieftoegang.
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS